کلاهبرداری بروکر کوتکس صحت دارد 💢 کلاهبرداری کوتکس از معامله گران

11 ژوئن 2023 -

بررسی کلاهبرداری بروکر کوتکس از معامله گران

 

ماجرای کلاهبرداری بروکر کوتکس در معاملات باینری آپشن را برخی از افراد در کانال های مجازی منتشر می کنند. به دنبال علاقه مندی افراد به معاملات باینری آپشن و فضای جذاب این بروکرهای آن، بحث کلاهبرداری از معامله گران جدی تر از گذشته مطرح شده است.

بروکر های باینری آپشن به صورت محدود در دنیا فعالیت می کنند و شاید تعداد بروکر های معتبر باینری آپشن به تعداد انگشتان دستانمان هم نرسد! کلاهبرداری کوتکس از ایرانیان نیز، این روزها بدون ارائه مدارک مستندی از سوی برخی از افراد ادعا شده است.

ثبت نام در Quotex

برای بررسی اینکه بدانیم بروکر کوتکس کلاهبرداری می کند یا نه به بررسی مجوز و سابقه فعالیت این بروکر خواهیم پرداخت. توجه داشته باشید که این اطلاعات بر اساس آخرین وضعیت بروکر Quotex است.

شما می توانید آخرین اخبار این بروکر را از طریق همین صفحه پیگیری نمایید و در صورتی که مستنداتی ارائه شود که بروکر کوتکس کلاهبردار است، در این صفحه اطلاع رسانی خواهد شد.

نام بروکر کوتکس – Quotex
سایت بروکر لینک ثبت نام در Quotex
سال تاسیس 2019
رگوله IFMRRC
پشتیبانی تلگرام پشتیبانی واتس آپ

 

آیا بروکر کوتکس کلاهبردار است

 

در بین بروکر های باینری آپشن، بروکر کوتکس جزو معدود کارگزاری هایی است که از زمان تاسیس آن، بدون هیچ مشکلی توانسته است به فعالیت خود ادامه دهد.

طبق نظرسنجی انجام گرفته از بین 450 مشتری در بروکر کوتکس، این بروکر امتیاز 4.2 را کسب کرده است که نشان از رضایت معامله گران از عملکرد بروکر باینری آپشن Quotex دارد.

بروکر کوتکس زیر مجموعه شرکت مکث بیت Maxbit است که دفتر مرکزی آن در جزیره ویسنت و گرانادینها به ثبت رسیده است. این بروکر علیرغم اینکه یک بروکر تازه تاسیس است اما مشتریان زیادی از سراسر جهان در آن عضو شده اند.

کلاهبرداری کوتکس

برخی از افراد مدعی شده بودند که این بروکر تنها به ایرانیان و برخی از کشور های محدود خدمات ارائه می کند، در حالی که این بروکر در بیش از 100 کشور جهان فعالیت دارد و معامله گران زیادی روزانه در این بروکر درآمد کسب می کنند.

برخی از افراد برای برداشت پول خود از بروکر کوتکس ناراضی بودند و اعلام کردند که کوتکس کلاهبردار است. این افراد مدعی شده اند که بروکر پول آنها را با یک هفته تاخیر به حساب شان واریز نموده است.

توجه داشته باشید که بروکر کوتکس به صورت عادی برداشت از حساب را در طول 3 روز کاری انجام می دهد و ممکن است به دلیل تعطیلات آخر هفته ها این موضوع با تاخیر بیشتری انجام بگیرد.

بنابراین این موضوع نمی تواند به عنوان کلاهبرداری بروکر کوتکس مطرح شود. با توجه به بررسی های انجام شده بروکر کوتکس با تمامی معامله گران خود تسویه حساب انجام می دهد و نگرانی در این مورد وجود ندارد.

 

مشکلات بروکر کوتکس برای ایرانیان

 

بروکر کوتکس جزو معدود بروکر های باینری آپشن است که به معامله گران ایرانی اجازه احراز هویت و فعالیت در آن را می دهد. معامله گران زیادی از سراسر دنیا در این بروکر فعالیت می کنند.

یکی از مشکلات کوتکس برای ایرانیان عدم دسترسی به سایت آن است. بروکر کوتکس به صورت رسمی محدودیتی برای ایرانیان ایجاد نکرده است اما به دلیل وجود مشکلاتی در زمینه فعالیت بروکر های باینری در ایران، دسترسی به آن از داخل کشور دشوار است.

مورد دیگر از مشکلات بروکر کوتکس مربوط به شرعی بودن معاملات آن می باشد. البته بروکر کوتکس حساب اسلامی هم ارائه می کند اما برخی افراد انجام معاملات کوتکس را حرام می دانند.

بروکر کوتکس پلتفرم تحت ویندوز ندارد و معامله گران برای فعالیت باید از طریق وبسایت این کارگزاری وارد پلتفرم معاملاتی خود شوند. البته امکان استفاده از اپلیکیشن موبایل کوتکس در اندروید و آیفون نیز وجود دارد.

در صورتی که برای فعالیت در بروکر کوتکس مشکل دارید می توانید با واحد پشتیبانی ما تماس بگیرید و از کارشناس بروکر کوتکس مشاوره رایگان دریافت نمایید.

سوالات متداول

آیا کلاهبرداری کوتکس واقعیت دارد؟

خیر، با توجه به سابقه و عملکرد بروکر کوتکس کلاهبردار نیست و در حال فعالیت قانونی در زمینه معاملات باینری آپشن می باشد.

درج نظر