پرایس اکشن در لایه سوم چیست 📈آموزش پرایس اکشن در لایه سوم تحلیلی [price actoin Layers]

19 جولای 2024 -

پرایس اکشن در لایه سوم چیست

 

پرایس اکشن (Price Action) نام روشی است که توسط آن با بررسی تحرکات قیمت، تصمیم به انجام معاملات می گیرند. وجود انواع استراتژی های مبتنی بر «پرایس اکشن» باعث شده است، دیدگاه عمیقی به لایه های پرایس اکشن به وجود بیاید.

دیدگاه هایی که ممکن است، بیشتر مواقع در جای درست استفاده نشود و باعث سردرگمی معامله گران، به خصوص معامله گران مبتدی شود. پرایس اکشن یک نوع تحلیل تکنیکال جامع و کلی می باشد، که به بیش از 10 سبک مختلف دسته بندی شده است.

از جمله این سبک ها می توان به استراتژی ال بروکس، آلفونزو، لنس بگز و… اشاره کرد؛ با این حال به هر سبکی از پرایس اکشن روی آورده اید، بهتر است بدانید پرایس اکشن در لایه سوم چیست؟

پرایس اکشن لایه سوم مهارتی است که معامله گر با تسلط بر تکنیک های تحلیلی، شناخت درست سطوح در بازار و استفاده از الگو های قیمتی به تحلیل و تفسیر حرکت قیمت می پردازد.

به طور مثال در مقایسه سبک rtm و ict پرایس اکشن آر تی ام «عمق تحلیلی» بیشتر، نسبت به سبک ict دارد؛ یعنی سبک rtm به پرایس اکشن در لایه سوم بیشتر عمل می کند.

در ادامه به آموزش پرایس اکشن لایه سوم پرداخته ایم؛ با درک نوع تحلیل پرایس اکشن لایه سوم، شما به حرفه ای شدن در مهارت ترید نزدیک تر می شوید.

پرایس اکشن در لایه سوم چیست

پرایس اکشن حرکت قیمت
لایه سوم تحلیل بر اساس پرایس اکشن
لایه های پرایس اکشن سطوح مهم در بازار
سبک های پرایس اکشن ال بروکس، rtm، لنس بگز

 

آموزش لایه های پرایس اکشن

 

برای یاد گیری لایه های پرایس اکشن باید مفهوم درست آن را در یابیم؛ به سطوح مهمی که قیمت با رسیدن به آنها واکنش نشان می دهد، لایه های پرایس اکشن گفته می شود.

اجزای لایه سوم پرایس اکشن عبارتند از:

  • سطوح حمایت و مقاومت
  • الگو های قیمت در پرایس اکشن
  • لول های مهم فیبوناچی

برای رسیدن به نوع دیدگاه پرایس اکشن لایه سه و تحلیل عمیق تر و با کیفیت تر نمودار قیمت، باید از لایه های پرایس اکشن شناخت درستی داشته باشید.

 

لایه های پرایس اکشن؛ حمایت و مقاومت

سطوح حمایت و مقاومت، که بر اساس «عرضه و تقاضا» [در گذشته بازار] به وجود آمده اند، در زمان حال نیز ممکن است سد راه قیمت در جهت ریزش یا افزایش شوند.

در هر سبک طبق نوع دیدگاه «ابداع کننده»، به سطوح حمایت و مقاومت با یک اصطلاح خاص اشاره می شود؛ برای مثال در سبک rtm مناطقی که جریان سفارشات را عوض می کند، حمایت و مقاومت می گویند و در ict با اردربلاک (Order Block) سطوح را مشخص می کنند.

در نهایت حمایت و مقاومت، مناطقی است که با احتمال بالا می تواند از حرکت قیمت [فارغ از صعودی یا نزولی] جلو گیری کند؛ سپس بازار پس از استراحت در نواحی حمایت و مقاومت، تصمیم به شروع حرکت بگیرد.

یکی از بهترین راه های تشخیص سطوح حمایت و مقاومت پر پتانسیل، استفاده از تایم فریم های فرکتالی است؛ اعتبار سطوح بازگشتی در تایم فریم های بالا به مراتب بیشتر از سطوح ایجاد شده بر اساس نوسانات ریز است.

تشخیص درست سطوح مهم حمایت و مقاومت مهم ترین بخش تحلیل لایه سوم پرایس اکشن است؛ کل حرکات قیمت در واکنش به این سطوح شکل می گیرد و این امر اهمیت بالای حمایت و مقاومت را نشان می دهد.

 

الگو ها در پرایس اکشن لایه سه

الگو های قیمتی در تحلیل تکنیکال مبتنی بر پرایس اکشن [بدون اندیکاتور]، یکی از بهترین تکنیک ها برای شناسایی سطوح پر قدرت در نمودار قیمت هستند؛ به همین دلیل در همه سبک های پرایس اکشن الگو های قیمتی وجود دارند.

استراتژی های زیادی بر اساس الگو های کندل استیک [که بخشی از قیمت هستند] ساخته شده اند؛ به عنوان مثال الگوی کندل ستاره صبحگاهی یکی از معروف ترین الگو های قیمتی است که به دلیل دقت بالا، این الگو از محبوبیت بالایی برخوردار است.

الگو های قیمتی به دسته بندی های مختلف دسته بندی می شوند که شامل:

  • الگو های بازگشتی
  • الگو های ادامه دهنده
  • الگو های هارمونیک
  • الگو های کندل استیک

با تسلط به الگو های حرکت قیمت، یک قدم مهم به سمت پرایس اکشن لایه سوم برداشته اید! زیرا با این تسلط، نوع حرکات قیمت را بهتر شناخته اید و دید بهتری برای واکنش نشان دادن نسبت به بازار دارید.

 

پرایس اکشن در لایه سوم تحلیلی؛ سطوح فیبوناچی

یکی دیگر از قدیمی ترین و معتبر ترین روش های شناسایی سطوح مهم در بازار های مالی، استفاده از «ابزار فیبوناچی» است؛ فیبوناچی بر گرفته از قوانین طبیعت است، که در پرایس اکشن نیز صدق می کند.

لول های فیبوناچی در مشخص کردن انتهای مسیر روند های اصلاحی بسیار پر کاربرد هستند؛ همچنین زمانی که قیمت، حمایت و مقاومت مهمی را شکست می دهد، فیبوناچی در تعیین «سطوح توقف» احتمالی قیمت می تواند مفید باشد.

در نهایت ابزاری که به شما کمک می کند با حداقل نگرانی منتظر واکنش قیمت به سطوح مهم باشید؛ پرایس اکشن لایه سوم را در تحلیل شما لحاظ می کند و در دسته بندی ابزار های حرفه ای قرار می گیرد.

وین ریت ال بروکس، وین ریت سبک ال بروکس

درصد موفقیت در سبک ال بروکس

با توجه به مفهوم پرایس اکشن در لایه سوم، بررسی وین ریت ال بروکس می تواند قدرت پرایس اکشن لایه سه را تایید کند:

وین ریت ال بروکس

 

💡نظر کارشناس درباره لایه های پرایس اکشن

 

در این مقاله سعی کردیم به سوال پرایس اکشن لایه سوم چیست به زبان ساده پاسخ داده باشیم؛ پرایس اکشن لایه سوم به تعریف دیگر همان تحلیل از دیدگاه حرفه ای است.

دیدگاه پرایس اکشن لایه سوم، نگاه عمیق و به دور از زحمت اضافی به نمودار قیمت است که می تواند باعث بهینه شدن روند انجام معاملات و تحلیل دقیق تر بازار مالی شود.

سوالات متداول

مهم ترین اصل پرایس اکشن لایه سوم چیست؟

شناخت لایه های بازار، که همان سطوح مهم در نمودار قیمت هستند.

پرایس اکشن لایه سوم یک استراتژی است؟

خیر، پرایس اکشن لایه سوم یک نوع دیدگاه درست و در عین حال حرفه ای برای تحلیل تکنیکال است.

درج نظر