معامله تعهدی ارز دیجیتال چیست؟✅فروش تعهدی رمز ارز دیجیتال برای ایرانیان

24 جولای 2024 -

منظور از معامله تعهدی ارز دیجیتال چیست؟

 

در بازار کریپتو، با توجه به نوسانات بالای رمز ارز ها، معامله گران به دنبال کسب سود از جهت های مختلف روند [صعودی و نزولی] می باشند؛ در صرافی های ایرانی کسب سود از ریزش قیمت با انجام «معامله تعهدی» امکان پذیر است.

«معامله تعهدی ارز دیجیتال» نوعی معامله شبیه به فیوچرز (آتی) است، که معامله گر با قرار دادن پول به عنوان «وثیقه» [وجه ضمانت] مجاز به فروش یک رمز ارز از استخر نقدینگی صرافی در قیمت بالا و خرید مجدد آن در قیمت های پایین می شود.

فروش تعهدی رمز ارز مانند «معامله شورت در نوبیتکس» می تواند دارای ضریب معاملاتی (اهرم) نیز باشد؛ در صورت کسب سود از معامله تعهدی ارز دیجیتال، مبلغ سود بین تریدر و استخر های نقدینگی در صرافی تقسیم می شود.

فروش تعهدی ارز دیجیتال منطبق با چهار چوب های «سازمان بورس» و مورد تایید «شورای فقهی» انجام می پذیرد؛ که با رعایت اصول این نوع معاملات می توانید به سود دهی برسید. در ادامه به بررسی معامله تعهدی ارز دیجیتال پرداخته ایم.

معامله تعهدی ارز دیجیتال

معامله تعهدی فروش از استخر نقدینگی
هدف فروش تعهدی ارز دیجیتال خرید مجدد در قیمت های ارزان
اهرم معاملاتی در برخی صرافی ها دارد
ایراد شرعی بدون ایراد ربوی و قانونی

 

فروش تعهدی ارز دیجیتال [شرایط معاملات]

 

در فروش تعهدی ارز دیجیتال، برای از بین نرفتن «سرمایه اصلی» باید به نکاتی توجه داشت که رعایت آن می تواند در روند سود دهی این نوع معاملات مفید باشد.

معاملات «فروش تعهدی رمز ارز» دارای ریسک بالا است؛ بنابراین برای فروش تعهدی رعایت اصول «مدیریت سرمایه» و ریسک، بسیار مهم است؛ بنابراین بیش از 2% کل سرمایه را در روز ریسک نکنید.

برای انجام فروش تعهدی ارز دیجیتال باید پول خود را به «کیف پول تعهدی» در صرافی ها [ممکن است نام ها متفاوت باشد] منتقل نمایید و اغلب انجام معامله با «تتر» و «تومان» امکان پذیر است.

موجودی شما در بخش «معاملات تعهدی»، به عنوان وثیقه [وجه ضمانت] برای انجام فروش تعهدی در نظر گرفته می شود؛ که برای هر معامله می توانید مقدار «مبلغ معامله» را تعیین کنید.

برای مدیریت سرمایه بهتر و «حفظ امنیت» سرمایه اصلی معامله گران، امکان استفاده از ضریب (اهرم معاملاتی) برای فروش تعهدی ارز دیجیتال در صرافی وجود دارد.

امکان تعیین کردن سفارش حد ضرر (Stop Loss) و حد سود (Target) در انجام معاملات فروش تعهدی وجود دارد؛ همچنین «انواع سفارش گذاری» در معامله تعهدی ارز دیجیتال، انجام می پذیرد.

 

ضرر های فروش تعهدی رمز ارز

البته که همیشه معاملات فروش تعهدی رمز ارز موجب سود دهی نخواهد بود و دارای ضرر و معایب نیز می باشد؛ برخی ضرر های معامله تعهدی ارز دیجیتال به شرح زیر است.

  • در صورت افزایش قیمت ارز دیجیتال در فروش تعهدی رمز ارز، ممکن است ضرر های سنگین متحمل شوید.
  • نیاز به صرف زمان برای مدیریت معامله در روز های متعدد دارد.
  • هزینه های تمدید معامله تعهدی برای 24 ساعت جدید، در فروش تعهدی ارز دیجیتال نیز باید پرداخت شود.
  • امکان انجام نشدن سفارش های خرید برای کسب سود، در نقطه مورد نظر وجود دارد.

 

معامله تعهدی در صرافی های ایرانی

فروش تعهدی ارز دیجیتال، برای کسب سود از ریزش بازار کریپتو برای کاربران ایرانی از صرافی های مختلف قابل انجام است؛ صرافی های معتبر با رعایت قوانین کشور خدمات معامله تعهدی رمز ارز را به کاربران خود می دهند.

«صرافی نوبیتکس» بهترین صرافی ایرانی است، که در بخش “تعهدی” امکان انجام فروش تعهدی ارز دیجیتال را با «ضریب معاملاتی»، برای مشتریان خود فراهم کرده است.

فروش تعهدی نوبیتکس

از جمله صرافی های معتبر برای کاربران ایرانی در ایران، که خدمات معامله تعهدی رمز ارز ارائه می کنند؛ صرافی «والکس» و «تبدیل» می باشند؛ برای انجام معاملات فروش تعهدی ارز دیجیتال می توانید به 3 صرافی معرفی شده مراجعه نمایید.

 

💡نظر کارشناس درباره معامله تعهدی ارز دیجیتال

 

کسب سود از بازار های ریزشی، یکی از جذاب ترین نوع معاملات در دنیای معامله گری است؛ فروش تعهدی ارز دیجیتال برای کسب سود از «روند نزولی» در بازار کریپتو توسط صرافی های ایرانی است.

در ای مقاله توضیح دادیم «معامله تعهدی چیست» البته که ممکن است انتخاب بیشتر افراد برای «پوزیشن شورت» بخش فیوچرز صرافی های خارجی باشد، اما در مواردی انتخاب افراد فروش تعهدی رمز ارز، در صرافی های معتبر داخلی می باشد.

سوالات متداول

چرا معامله تعهدی نیاز به وجه ضمانت دارد؟

در صورت متحمل شدن ضرر در معامله تعهدی، از وجه ضمانت برای جبران ضرر استفاده می شود.

انجام معامله تعهدی قانونی است؟

بله، فروش تعهدی ارز دیجیتال طبق قوانین سازمان بورس انجام می شود.

درج نظر