بررسی واگرایی در اندیکاتور cci
تحلیل تکنیکال با اندیکاتور cci جهت تشخیص قدرت و ضعف در روند، بسیار کارآمد است؛ یکی از سیگنال های کاربردی برای اعلام ضعف در روند و چرخش قیمت «واگرایی در اندیکاتور cci» می باشد.
واگرایی در اندیکاتور cci زمانی رخ می دهد، که قیمت در روند حرکت [صعودی و نزولی] از هماهنگی با خط میانگین اندیکاتور cci خارج شود؛ واگرایی cci نشان دهنده خستگی روند فعلی و احتمال گردش قیمت برای «اصلاح یا تغییر روند» است.
در کنار سیگنال گیری از cci از نظر قدرت خرید [بالای خط 100] و قدرت فروش [پایین خط 100-]، واگرایی در cci می تواند برای انواع ستاپ های معاملاتی، به عنوان تایید اضافی استفاده شود.
ابزار تحلیل | اندیکاتور cci |
سیگنال | واگرایی cci |
تاثیر واگرایی در cci | ضعف روند و چرخش قیمت |
کاربرد واگرایی در cci | خرید و فروش، سیو سود |
آموزش واگرایی در cci
واگرایی در اندیکاتور cci، به طور کلی به 2 نوع صعودی و نزولی تقسیم می شود؛ «واگرایی صعودی cci» در روند های ریزشی شکل می گیرد و باعث تغییر روند در نمودار می شوند.
همچنین «واگرایی نزولی cci» در روند های صعودی اتفاق می افتد و نشانه تغییر روند احتمالی می باشد؛ در ادامه با جزئیات بیشتر واگرایی در cci را توضیح داده ایم.
با تشخیص واگرایی cci در نمودار قیمت، می توانید بعد از تایید تغییر روند در بهترین نقاط وارد معامله شوید؛ همچنین در صورت داشتن معامله باز، یکی از سیگنال های ذخیره سود هنگام گردش قیمت است.
واگرایی cci؛ نزولی (منفی)
واگرایی نزولی (منفی) با توجه به سقف ها در نمودار قیمت و اندیکاتور cci اتفاق می افتد؛ واگرایی نزولی در cci نشانه ضعف روند صعودی است و احتمال شروع یک ریزش را هشدار می دهد.
زمانی که زاویه «2 سقف نهایی» در روند صعودی، به سمت بالا باشد؛ در مقابل خط اندیکاتور cci با «زاویه نزولی» دو سقف نهایی را نشان دهد، واگرایی منفی در cci رخ داده است.
واگرایی cci صعودی (مثبت)
واگرایی صعودی (مثبت) با توجه به کف ها در نمودار قیمت و اندیکاتور cci اتفاق می افتد؛ واگرایی صعودی در cci نشانه ضعف روند نزولی است و احتمال شروع گام افزایشی را هشدار می دهد.
زمانی که زاویه «2 کف نهایی» در روند نزولی، به سمت پایین باشد؛ در مقابل خط اندیکاتور cci با «زاویه صعودی» دو کف نهایی را نشان دهد، واگرایی مثبت در cci رخ داده است.
خرید با واگرایی cci
اما دیدن واگرایی در cci برای انجام معامله کافی نیست؛ برای انجام معاملات هنگام واگرایی در اندیکاتور cci بهتر است، با استفاده از سایر دلایل تکنیکال و توجه به جزئیات اسیلاتور وارد معامله شوید.
برای انجام «معامله خرید» با واگرایی cci، بهتر است همراه با واگرایی صعودی، میاینگین اندیکاتور از زیر 100- وارد محدوده 50 تا 100- شود؛ در این شرایط بهینه ترین نقاط ورود به معامله Buy/Long به دست می آید.
فروش با واگرایی در cci
شرایط انجام «معامله فروش» با واگرایی در cci، بالعکس معامله خرید است؛ یعنی پس از مشاهده واگرایی منفی در cci، هنگام ورود میانگین اندیکاتور از 100+ به محدوده بین 50 تا 100+، بهترین نقطه ورود ها برای Sell/Short به دست می آید.
برای ورود به معامله [اعم از خرید و فروش] با واگرایی در cci، بهتر است از این سیگنال به عنوان تایید اضافی در چک لیست معاملاتی خود استفاده نمایید.
|
نظر کارشناس درباره واگرایی cci
اندیکاتور cci یکی از قوی ترین رصد کننده های وضعیت روند، از نظر قدرت خریدار و فروشنده می باشد؛ واگرایی در اندیکاتور cci نیز یک سیگنال معتبر در تحلیل تکنیکال به شمار می رود.
در این مطلب با آموزش واگرایی cci و مثال از نحوه خرید و فروش با این رویداد تکنیکال، سعی کردیم به زبان ساده کاربرد و ماهیت واگرایی در cci را توضیح داده باشیم؛ برای تسلط بر مهارت تشخیص واگرایی در این اندیکاتور، گذشته بازار را به خوبی بررسی نمایید.
سوالات متداول
چند نوع واگرایی در cci وجود دارد؟
به طور کلی 2 نوع واگرایی در اندیکاتور cci به صورت صعودی و نزولی وجود دارد.
آیا سیگنال واگرایی در اندیکاتور cci برای انجام معامله کافی است؟
خیر، سیگنال واگرایی در cci می تواند به عنوان یک تایید اضافی برای ورود به معامله باشد.